Incercați pentru 30 zileNu sunteți sigur care portofel este potrivit pentru dvs., nu puteți decide? În loc să vă lăsăm să aruncați zarurile, dorim să vă ușurăm decizia. De aceea, vă oferim 30 de zile de la cumpărare pentru a vă pune la punct cu NEVO Leather. Dacă nu sunteți complet mulțumit, îl puteți returna sau schimba, fără nici o problemă.


Haideți, puneți-ne la încercare.

[ Citiți aici mai mult despre returnare produsele ]


Garantia produselor


Vrem să dezvoltăm NEVO Leather pentru a fi o companie de 100 de ani și un antidot pentru cultura de unică folosință. De aceea, produsele noastre sunt construite pentru a rezista și vom face tot posibilul pentru a înlocui sau repara orice daune pe care le faceți NEVO Leather în următorii 10 ani.
Misiunea noastră este de a proiecta instrumente care să reziste toată viața. Dacă observați neregularități/defecțiuni în legătură cu produs Dvs., luați legătura cu noi și vom vedea ce putem face pentru a-l repara sau înlocui.
CE ESTE ACOPERIT?


În cazul în care un produs eșuează din cauza defectelor materialelor sau a fabricării noastre, vă rugăm să luați legătura prin e-mail cu numărul comenzii dvs. și o explicație a problemei. Nu acoperim daunele cauzate de abuz, expunere la umiditate, temperaturi extreme, impacturi, zgârieturi sau piele întinsă excesiv. Și nu putem rambursa achizițiile făcute prin terțe părți - sau cele consumate de câinele dvs., din păcate.

[ Contactati-ne ]